Lichtmisviering


Beste ouders

Onderstaande brief kregen we van de parochie, met de vraag om deze te publiceren op onze website.

Bij deze, een warme oproep om aanwezig te zijn.

 

LICHTMISVIERING DOPELINGEN 2017

Beste Ouders, in het voorbije jaar 2017 lieten jullie je zoon/dochter dopen.

Samen met alle gezinnen wonend in Dorne en Opoeteren die in 2017 een kind lieten dopen nodigen wij u uit in de LICHTMISVIERING op  ZATERDAG 03.02.18   om 15.00 u. 

IN DE KERK  ST. DONATUS DORNE

Het feest van de Opdracht van Jezus in de tempel of Maria Lichtmis, dat in de Kerk officieel gevierd wordt op 2 februari, is voor ons de gelegenheid om u uit te nodigen voor een dankviering.

In deze viering bent u welkom met uw dopeling, en met de andere kinderen uit het gezin, de meter en peter en de grootouders en andere familieleden en vrienden.

Tijdens de viering leggen wij in Jezus’ naam aan alle aanwezige kinderen de handen op en zegenen hen. In deze lichtmisviering ontvangt u het engeltje met de naam van uw kind

  Na de dienst in de kerk verwachten wij u in ZAAL OASE (tegenover de kerk) voor een gemoedelijke receptie. Om enig zicht te hebben wat we voor de receptie moeten voorzien vragen wij u om in te schrijven TEN LAATSTE OP MAANDAG 29 januari.

 

Om het geheel financieel te ondersteunen vragen wij aan alle aanwezigen in de collecte tijdens de dienst een vrijwillige gift.

In de hoop dat wij u mogen verwelkomen groeten wij u hartelijk,

in naam van de parochies  de hoofdverantwoordelijke catechisten bij wie u zich kunt inschrijven:

OPOETEREN: Guido Hellings – Marie Louise Henkens, Kabienstraat 52, Opoeteren tel.089-868148; email:  guido.hellings@telenet.be

DORNE: Madeleine Janssen – Neyens, Dornerstationsstraat  26   Dorne 089-856044 ; email:   jozef.j@telenet.be

 

pastoor Gerard Vissers, St.Lambertuskerkstraat 22, Neeroeteren

089-864055   vissersgerard@belgacom.net