De laatste week…


Het schooljaar is bijna ten einde!

Vandaag maakten we de laatste toets van wiskunde, dinsdag stellen de leerlingen zichzelf voor in het Frans.  Deze opdracht kunnen ze thuis volledig voorbereiden en mogen ze ook aflezen op een vlotte manier!

We starten dinsdag ook al met het opruimen van de banken.  We deelden al enkele werkboeken uit de laatste dagen dus haal elke avond de werkboeken uit de boekentas.

Woensdag poetsen we onze banken: een poetsdoek en een oude keukenhanddoek meebrengen.

Donderdag is het sportdag vanaf half 11: we gaan zwemmen aan de Wouterbron.  Maar daar post ik nog een apart bericht over.

Vrijdag gaan alle leerlingen zwemmen.  Dus ook het vijfde leerjaar! (extra lang)  Iedereen moet mee naar Maaseik, ook leerlingen die niet zwemmen want er is geen opvang op school.

Op vrijdag sluiten we het schooljaar af met een slotviering om 11.15 uur en zwaaien we de leerlingen van het zesde leerjaar uit….

Rapporten worden woensdag meegegeven.  Normaal gezien zijn er geen speciale oudercontacten meer gepland.  Maar aarzel niet bij vragen om ons nog te contacteren.  Als ikzelf nog iets wil zeggen tegen ouders, nodig ik jullie uit!

De toetsenmappen moeten we verplicht ophalen. Dus vrijdagmorgen moet ik deze ten laatste hebben.