busabonnement stad


Beste ouders

Wij kregen van de stad een mailtje om een gratis busabonnement aan te vragen voor de maand september.

Maar omwille van de nieuwe privacywetgeving mogen wij geen gegevens meer doorgeven.

Als jullie graag op dit aanbod willen ingaan nemen jullie best zelf contact op met de verantwoordelijke van de stad: Mieke Cremers: mieke.cremers@maaseik.be

Mailtje:

De openbaar vervoersmaatschappij De Lijn en de stad Maaseik willen,  in het kader van een verkeersveilig mobiliteitsbeleid, een gezamenlijke actie opzetten om alle leerlingen van Maaseik die de overstap maken naar het eerste jaar secundair onderwijs en nog geen lopend abonnement hebben voor de periode van 1/9/2018 tot 30/9/2018, een gratis abonnement aan te bieden gedurende 1 maand namelijk de maand september. De beste manier om openbaar vervoer te stimuleren is mensen de kans geven om het uit te proberen.

Het enige wat wij van u vragen, is om ons een lijst te bezorgen met de gegevens van de leerlingen (naam, voornaam, straat, huisnummer, bus, gemeente, postnummer, geboortedatum, geslacht en rijksregisternummer) die een gratis probeerabonnement voor de maand september 2018 willen ontvangen.

Graag ontvingen wij deze gegevens voor 14/06/2018.

(Een bijkomende tip van mij: prijs van buzzy-pas is afhankelijk van leeftijd: kinderen die bij aanvraag nog geen 12 jaar zijn krijgen deze een heel stuk goedkoper)  Vooral voor kinderen die dus jarig zijn in het verlof is dit zeer interessant)

Groeten

juf Ann