Verslag woensdagavond 7


IMG_7859 (Large) IMG_7858 (Large) IMG_7857 (Large) IMG_7856 (Large) IMG_7855 (Large) IMG_7854 (Large) IMG_7853 (Large) IMG_7735 (Large) IMG_7733 (Large) IMG_7732 (Large) IMG_1089 (Large) (2) IMG_1086 (Large) (2) IMG_1084 (Large) IMG_1073 (Large) (2) IMG_1068 (Large) (2) IMG_1049 (Large) (2) IMG_1029 (Large) IMG_1019 (Large) IMG_1018 (Large) (2) IMG_1016 (Large) IMG_1013 (Large) IMG_1006 (Large) IMG_1004 (Large) IMG_0998 (Large) IMG_0997 (Large)

Wat kregen we vanmorgen een portie energie toen we  de zon over de bergen zagen opkomen! Zo mooie zichten!

We startten de dag met een vrolijk weklied. Daarna hebben we allemaal in pyjama de benen gestrekt bij een stevige portie ochtendgymnastiek onder leiding van een een heel fitte en sportieve juf! Na een heerlijk ontbijt met heerlijke verse warme chocolademelk konden we aan de skidag beginnen!

Vandaag meteen allemaal met de zetellift naar boven. De kwaliteit van de sneeuw was super, de pistes lagen en vandaag prachtig bij. Gelukkig dat wij dit reisje niet uitstelden!!!!!

Sinds 14.30 uur sneeuwde het hier terug. Maar dit hield ons niet tegen, om van de pistes als volleerde racepiloten, de berg af te skiën.

We kunnen ook alle ouders gerust stellen. Het virus van gisteren is helemaal uitgeroeid en niemand kreeg last aan de ogen! Dankzij de goede zorgen van het bestrijdingsteam zijn alle vieze beestjes zeker gedood!

Na het skiën deed een heerlijke warme douche deugd. Dat uurtje les dat volgde was minder leuk…. Zo saai die lessen, stil zitten op een stoel, laat ons maar skiën!

Om 18.00 mochten we weer aan tafel aanschuiven. Op het menu: patatjes met fish-sticks en salade, en een heerlijk vanilledesert.

Daarna moest het grote werk beginnen op de badkamers! De voorbereiding voor de GALA-AVOND! Make-up, nagellak, deodorant, parfum, glitters,….. lieve help…….! En ook op de jongensbadkamer trokken de leerkrachten ogen op: deodorant en after-shave, gel en wax,… ongezien wat een poppemiekes en macho’s wij bij hebben! En trots dat ze zelf waren! Ze dronken champagne en smulden hapjes, maar wel met het pinkje omhoog zoals de echte sterren dit doen. We speelden casinospelen : roulette, 21, hoger-lager en yathzee. De avond vloog weer voorbij.

Juf Ann heeft in Mr Tom zijn oren gefluisterd dat ze wil uitslapen tot 7.45u! Maar dat ziet hij niet zo zitten 🙂

Tot morgen!!

De nog steeds fitte Kornuiten en Mr Tom, de steeds meer in vorm wordende juffen

Ps: de foto’s van de gala-avond posten we morgenvroeg.

 


7 gedachten over “Verslag woensdagavond

  • Yolanda

    Een toffe bende Kornuitjes en leerkrachten, het plezier straalt van de foto’s af! Dat doet deugd!
    En juf Ann, niet gaan profiteren van meester Tom!!! 😉

  • Vera

    Die badkamerrituelen zijn wel een beetje herkenbaar … Maar wat moet dat dan wel niet geweest zijn voor echte GALA-avond 🙂 ? Wij zijn dus ook erg benieuwd naar de foto’s !!

  • Liesbeth

    Wat een mooie uitzichten! Om jaloers op te worden! We kijken enorm uit naar de foto’s van vanavond!

  • debora

    Alweer zo’n leuk & levendig geschreven verslag. Wat zal dat een spannende & gezellige afsluiter v/d ski dag zijn geweest. ???????? Slaap wel ski-kornuiten op naar de volgende dag ⛄⛄❄❄⛄⛄

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.