DAG 1 4


Beste fans van onze sneeuwklaswebsite

Na een veilige busreis kwamen we vanochtend  om 7.30u aan in het witte paradijs. Eerst een lekker stevig ontbijt en daarna onze spierballen tonen om de koffers naar de slaapzaal te brengen. Terwijl de jongens begonnen met alles netjes op te bergen (met begeleiding uiteraard!!) gingen de meisjes al skischoenen en ski’s passen, daarna kwamen de jongens aan de beurt. Dit was al een leuke activiteit. Vanmiddag werden we verwend met frietjes en wienerschnitzel!!! Super lekker!!

Daarna begon het grote avontuur waar we allemaal naar uitkeken : SKIËN !!! Twee groepen namen vandaag al de lift, morgen volgt de derde groep. Omdat het sneeuwde hebben we niet zo veel beeldmateriaal verzameld maar de komende dagen volgen hier zeker foto’s van op deze blog !

Na het vieruurtje, lekker douchen en dan nog wat spelletjes spelen met de klas ! Heerlijk ! Als avondeten kregen we käsespätzle en als dessert apfelstrüdl ! We zijn hier goed gestart!! Nu schrijven de leerlingen nog een briefje naar huis en dat krijgen jullie via mail of whattsap gestuurd! Om 21 uur kruipen we onder de lakens om er morgen weer een heerlijke dag van te maken!

Tot morgen

De kornuitjes


4 gedachten over “DAG 1

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.