DAG 2 3


Veel sneeuw op de top van de berg maar bij ons was het te warm, dus regen …

Samen met de skimonitors spraken we af om in de namiddag  te starten, want met dit weer was skiën echt niet aan te raden. We werkten eerst nog flink door in de werkboeken en daarna was er een quiz en “binnen-de-minuut-spelletjes”.  Na het middagmaal was de weerstoestand helaas niet veranderd en was van skiën nog geen sprake. Dus ons flink amuseren met gezelschapsspelletjes, daarna vieruurtje en dan in de hotelcinema naar de film “Boss baby” kijken, lekker genieten.

We hebben net een heerlijk avondmaal en dessert gegeten en als avondactiviteit gaan we dadelijk kienen. Iedereen wint natuurlijk een prijs!!  Daarna snel het bedje in want morgen wordt het blauwe hemel met uitstekend skiweer en we moeten nog heel wat fysieke inspanning  inhalen!! Tot  morgen!

De deireleirkes


3 gedachten over “DAG 2

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.