DAG 3 7


Aan onze trouwe websitevolgers

Een super heerlijke dag vandaag !! De zon deed hard haar best om de ochtendmist te verdrijven maar dat lukte eerst in de namiddag. Tijdens het ontbijt kregen we onze berichtjes van het thuisfront, we merken dat velen van jullie jaloers zijn  (en terecht). Onze kornuiten maken zo’n goede vorderingen in het skiën en daarom mocht iedereen vandaag al op de lift! KLASSE!

Alleen maar lachende gezichtjes, heerlijk! En dan werden we deze namiddag ook nog verwend met kaiserschmarrn (Oostenrijkse pannenkoek) en die vond iedereen SUPERLEKKER!

Namiddag weer lekker twee uurtjes skiën en na het vieruurtje : ZAKGLIJDEN. Dit vinden onze kornuiten altijd een topactiviteit en dat was dit jaar niet anders. Kraaiende, joelende, gillende deireleirkes die de Alpenwanden trotseren en dan met volle snelheid afdalen… uit hun glinsterende oogjes kon je merken dat ze met volle teugen genoten. Daarna nog snel lekker douchen en dan naar het avondmaal, waar onze leerlingen na de fysieke inspanning van vandaag, hun bordjes helemaal leeg aten. Nu hebben we dadelijk nog onze muziekquiz en daarna bedje in. We zullen vandaag al ongetwijfeld snel de ronkende motortjes horen op de slaapzalen!!

Tot morgen!


7 gedachten over “DAG 3

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.