DAG 4 5


Dag 4

Bestaan er perfecte dagen ?

Ja, want vandaag was er zo’n eentje en dan kan je alleen maar gelukkige kinderen hebben. Spijtig genoeg vliegen de dagen hier voorbij. We zochten een manier om de tijd tegen te houden maar hebben jammer genoeg nog geen oplossing gevonden. Elke dag wordt hier aan de conditie gewerkt en dan kan de vermoeidheid wel eens doorwegen. Maar niet voor de kornuiten. Het opstaan verloopt nog steeds vlot. Vandaag was het ook vriendjesdag waar we extra attent moesten zijn voor één iemand (via lottrekking). Onze kinderen hebben er een hele mooie dag van gemaakt.

Onze hoogtestage begint zijn vruchten af te werpen. Iedereen zat vandaag al op de zetellift, gleed vol trots de blauwe piste af en herhaalde dit enkele keren. SUPER KNAP !!

Om drie uur hebben we dan nog een wedstrijdje ‘mooiste sneeuwman maken’ georganiseerd tussen de jongens en de meisjes. Het resultaat kan u hieronder zien, origineel zijn onze kornuiten wel…

Daarna weer een lekkere douche en dan smullen van de spaghetti, hmmm…

Straks is er nog de ontknoping van de vriendjesdag en spelletjesavond en morgen hebben we een jarige! Feestjeeeeeeeee !!!

Tot morgen

De kornuiten

P.S. Nog geen bel gemist en sterk aan het denken om een weekje bij te boeken …

 


5 gedachten over “DAG 4

 • Brudnicki Dirk

  Allemaal blij gezichtjes dat komt ook mede het topteam van leerkrachten wat ze mee hebben. Heel origineel zijn de sneeuwmannen. Ze maken de tijd van hun leven mee

 • Kathleen

  Zo te zien hebben jullie er een prachtige dag op zitten!!. Wij zijn jaloers dat wij er niet bij konden zijn..

 • Heidi Bosmans

  Wat een gelukkige kinderen, mooi om te zien 🙂 Tof verslagje.
  Rara wie is er morgen dan jarig?
  Geniet nog maar van die sneeuw en het plezier!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.