DAG 5 4


Beste fans in Belgenland

Een verkwikkende nachtrust heeft ons deugd gedaan. Rustig opstaan was er niet bij, want … jawel hoor : OCHTENDGYMNASTIEK !! Daarna waren we helemaal opgewarmd om te zingen voor Lisa die 11 jaar werd. Hieperdepiep hoera !!!!

Zoals elke morgen zorgde een stevig ontbijt voor voldoende energie om de voorlaatste skidag te starten, les 4!

De meeste leerlingen zijn inmiddels uit de kluiten gewassen beginners en een aantal onder hen stapt reeds over van ploegbochten naar parallel bochten nemen. Dit oefenden we haast de hele dag op de brede pistes van het skigebied. En je mag het gerust weten hoor mama’s en papa’s: het kost ons enorm veel zweet, maar gelukkig geen bloed en tranen om de gevraagde stijl te bereiken. Ongelooflijk knap wat onze kornuiten hier presteren!

Na het vieruurtje nog even in de sneeuw spelen, weer lekker douchen en dan al een beetje aan onze koffers beginnen want morgen moeten we één slaapzaal om 10u. ontruimen.

Vanaf 19u stonden onze kornuiten vol ongeduld te popelen voor de start van de gala-avond. Gel,,make-up, op-en-af lopen naar de badkamer, alsof het belangrijkste gebeurtenis van het jaar was…heerlijk!!!  En dan 20u, de euforie kon niet meer op. Met speciale outfits en accessoires straalden de kornuiten glitter en glamour uit van echte VIP’s. Een catwalk, ons sneeuwklaslied zingen, dansen … kortom een TOP-avond.

Het is ook onze laatste avond want morgenavond zullen we dan toch maar terugkeren naar Dorne.  Er volgt morgen nog een klein laatste verslagje en via de whatsapp groep laten we weten wanneer we vertrekken.

Tot morgen

Geeuw…

 


4 gedachten over “DAG 5

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.