22 juni 1


Nog drie weken en de kornuiten van het 6de leerjaar nemen afscheid van onze school en van elkaar…

Het worden nog drukke weken, met heel wat toetsen op het programma. Het zou hel erg jammer zijn moest er door deze drukte te weinig tijd overblijven om ook echt te genieten van die laatste dagen samen…

Daarom nodig ik alle leerlingen van het 6de leerjaar uit om op vrijdag 22 juni op school te blijven voor een gezellig samenzijn na de schooluren. Van 15.30u tot 21u is de school even helemaal van hun. We maken tijd voor een gezellige babbel, spelen een spel, bakken heerlijke frietjes, trakteren onszelf op een ijsje, draaien muziek en maken superleuke foto’s als herinnering!!

Ik hoop dat iedereen aanwezig kan zijn! Moest het om de een of andere reden toch niet lukken voor jullie zoon of dochter dan hoor ik het graag…

Nog even enkele mededelingen:

  • De leerlingen kregen een toetsenplanning mee, ik wens ze allemaal heel veel succes met de laatste loodjes!
  • Dinsdag 26 juni maken wij onze laatste toets en ruimen we de klas op. De boeken kunnen die dag allemaal mee naar huis!
  • Woensdag 27 juni poetsen we onze banken. Een sponsje of vaatdoek en een handdoek komen dan zeker van pas!
  • De afscheidsreceptie zal doorgaan op 27 juni om 19.30u in de Kick (uitnodiging volgt in de loop van de week).  De leerlingen dragen die avond een jeans broek en een wit hemd of T-shirt.
  • Donderdag 28 juni is het sportdag op onze school.
  • Vrijdag 29 juni gaan we met heel de school zwemmen (ook het 6de)! Om 11.15u staatber een afscheidsviering gepland in de kerk. Iedereen welkom! Na de viering geven we elkaar nog een laatste dikke knuffel en wandelen we door de erehaag de vakantie tegemoet!

 


Een gedachte over “22 juni

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.