7


Zondagavond: ons eerste verslag!

 

Ondanks de negatieve voorspellingen en het gebrek aan sneeuw in de voorbije dagen kwamen we omstreeks 7u aan in Hittisau, waar er vannacht ongeveer 20 cm sneeuw was gevallen. Je krijgt wat je verdient, niet waar? De kids en de leerkrachten vonden het natuurlijk fantastisch!

Na een stevig ontbijt zorgden we ervoor dat onze koffers op de juiste plaats kwamen.

Daarna gingen we onze skischoenen en ski’s halen in de shop van Jacob. De ‘nieuwe’ leerkrachten, Tom en Sabrine, moesten er bij wijze van doop nog proeven van een plaatselijke specialiteit.

Na een kort lesje konden we proeven van de heerlijke Kaiserschmarrn, een Oostenrijkse specialiteit (dikke pannenkoeken).

Dit zorgde voor genoeg energie om de (lastige voor sommigen) eerste skiles te doorstaan.

De skileraren waren zo verrast van het kunnen van onze kornuiten, waardoor we morgen ALLEMAAL al de lift mogen nemen om de eerste piste te verkennen.

Na het vieruurtje hebben we ons eventjes opgefrist en daarna volgde er nog een spelmoment en een klein lesje onder leiding van juf Katrijn.

Als avondmaal aten we frietjes met een gigantische schnitzel. Dit werd door iedereen gesmaakt!

Jullie begrijpen het al: onze kornuiten zijn zo vermoeid, dat ze vanavond enkel nog een kaartje naar het thuisfront gaan schrijven en daarna zalig neerstrijken in hun bedjes

Tot morgen !

De sneeuwkornuiten

PS1: vergeet de mailtjes niet te versturen naar jullie kids (jufann@dekornuit.be)

PS2: zoals jullie kunnen zien zijn sommige foto’s verdraaid. En wij weten verdraaid ook niet hoe dit komt! Dus sla de foto even op en dan kan je hem zelf verdraaien.

 

 

 


7 gedachten over “

  • Maria

    Geweldig om tehoren dat alles naar wens is .super ,daar had ik echt niet aangewijfeld met zo toffe juffrouw’s en meester.een super dikke knuffel aan mijn schattepatatje Diego.

  • theo derkoningen

    Wat iedereen hoopte is gebeurd…de sneeuwklassen
    zijn een feit Joehoeee.Heerlijk voor de hele bende.
    Amuseer jullie maar heeeeeel goed,en geniet van de sneeuw.
    Hey Juleske,maak er een leuke vakantie van.Hopelijk ga je niet te veel op je poep vallen…Geniet ervan
    Heel veel lieve groetjes van oma en opa

    Grtjs van oma en opa

  • yolanda

    Heerlijk om het verslag te lezen. Dank jullie wel ervoor en de groetjes aan alle kornuitjes en leerkrachten en speciaal een dikke knuffel aan Britt !!!

  • debora

    Mooi & leuk om zo op de hoogte worden gehouden. En de foto’s spreken voor zich. Dank jullie hiervoor.

  • ilse

    Leuk verslag. Fijn om te lezen dat er vannacht voldoende sneeuw gevallen is, de pret kan nu niet meer op. Leuk om al die foto’s te zien. Amuseer jullie!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.