verslag dinsdagavond 5


Vanmorgen werden we wakker met opnieuw een verse laag sneeuw.

Na een stevig ontbijt heeft het lot onze vriendjes gekozen.

Om 10 uur startte de skiles, en jawel we zijn allemaal met de zetellift naar de blauwe piste gegaan. Dat was een grote uitdaging voor velen en het was daar plots zo hoog en zo groot.  Maar het werd een heerlijke skidag. Jullie mogen echt fier zijn op al jullie skiwondertjes, want ze doen allemaal, op hun eigen niveau, héél goed hun best!

Met reuzehonger trokken we naar het restaurant waar we rijst met goulash voorgeschoteld kregen.

Daarna volgde opnieuw een sessie van 2 uur skiën met tussendoor een sneeuwballengevecht! Super leuk in dat dik pak verse sneeuw.

Om 15 uur hadden we nog voldoende energie om te gaan zakglijden. Als dolle racepiloten kwamen we de berg af! Gelukkig zonder kleerscheuren!

Eenmaal terug in onze jeugdherberg kwamen we tot een nare vaststelling! Het “bundesministerium für gesundheit” had bij een meting een virus gevonden! Dit virus is niet echt gevaarlijk, maar het kan oogirritaties te weeg brengen! Daarom moesten we van de hotelleiding onze voorzorgen nemen! De ogen moesten beschermd worden met de skibril en de hele herberg moest ontsmet worden door de leerkrachten! Voordat we konden gaan eten, moesten we ook onze handen ontsmetten en goed wassen! Gelukkig kwam net voor het eten goed nieuws: bij nieuwe metingen bleek dat het gevaar geweken was!

Vanavond had de kok gezorgd voor soep, frieten, een stuk kip, koude groentjes en een ijsje.

Na het eten hebben we gekiend. Iedereen viel in de prijzen! Ook de uitslag van de vriendjesdag werd vanavond bekend gemaakt.

Om 20.30 uur trokken we richting badkamer en slaapkamer. Om 21.00 uur doven we vanavond de lichten!

P.S. We denken er sterk over om nog een weekje bij te boeken !!

Tot morgen

De sportieve leerlingen en meester….

De juffen met spierpijn!

 


5 gedachten over “verslag dinsdagavond

  • wim

    Amai, wat een avonturen vandaag. En zelfs een aanval van een virus afgeslagen? Dat hebben de kinderen en de juffen goed gedaan !!

  • Yolanda

    Alweer een toffe dag zo te horen!!! Blauwe piste, zakglijden,…maar over dat weekje bij boeken ga ik mijn knopje ‘vind ik niet leuk’ gebruiken!
    groetjes aan onze Kornuiten en leerkrachten. Jullie doen dat super!
    Gitte, Yolanda

  • Debora

    Alweer een dolle superdag, waarbij gelukkig niemand ernstig letsel door de “virus” uitbraak opliep! Super foto’s leverde de dag weer op thanks.
    Ps: bijboeken ? echter alweer als wij ook mogen komen ????

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.